Bubblegum Geisha

Tekenaar(s)
Edwin Hagendoorn
Scenarist(en)
Edwin Hagendoorn
Uitgeverij
Concerto Books
Verschijningsdatum
oktober 2024

Van Edwin Hagendoorn publiceerde Concerto Books in 2021 al het album Uiltje Engnek. Zijn nieuwste strip, Bubblegum Geisha, verschijnt in zowel het Nederlands als Engels.

"Waar is Keiko? Wat moet blijven bij lichte ongerustheid slaat bij de hoofdpersoon al snel om in een Nabokoviaanse obsessie. In zijn psychotische toestand ervaart de Humbert Humbert van Bubblegum Geisha haar afwezigheid als extreem alarmerend. Om zijn lieveling terug te vinden, gaat hij tot het uiterste en trotseert hij zijn diepste angsten.

Met moddervette knipogen naar Alice in Wonderland, Poor Things, Hokusai, Araki en Lolita wordt de lezer via deze hallucinante achtbaanrit meegevoerd naar alle uithoeken van de wereld. Bubblegum Geisha is een ode aan de undergroundstrip zoals we die kennen van Robert Crumb en Eric Schreurs, waarbij niets geschuwd wordt. Associatief, ongecensureerd, erotisch, pervers, ruig en bloedmooi. Bubblegum Geisha is een tour de force, een caleidoscopische Odyssee, tomeloos en bandeloos die de lezer verbluft zal achterlaten."

Reeks
Bubblegum Geisha
Pagina's
200
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
drama
Extra
compleet verhaal
Prijs
€ 29,99