WEDSTRIJD: DE TOP-10 VAN 2023, win een unieke tekening van Frodo De Decker of een stripwaardebon

31 december 2023 Algemeen

Wat zijn de beste albums van het afgelopen jaar? Ook dit jaar beslissen alleen jij en andere deelnemende lezers van onze website daarover. Als mogelijke beloning verloten we opnieuw spectaculaire prijzen. De hoofdprijs is een unieke tekening van Frodo De Decker, bekend van De Ridder en Het Verhaal van Vlaanderen, op A3-formaat in kleur, speciaal naar jouw wensen getekend. Verder is er één waardebon van 250 euro en één van 150 euro die je kan besteden in een deelnemende stripspeciaalzaak of webshop naar keuze.

Wat moet je doen om kans te maken op zo'n prijs? Simpel, stel een top-10 samen van wat jij de beste strips van 2023 vindt. Stuur ons je top-10 naar info@stripspeciaalzaak.be, gerangschikt van nummer 1 naar 10 (NIET van 10 naar 1 en niet als bijlage in een ander document). Uit alle deelnemers loten we de drie winnaars. Je vindt de meeste verschenen strips van 2023 ook terug in onze rubriek Pas verschenen. Deelnemen kan tot eind februari. Zo heb je nog voldoende tijd om ongelezen strips van 2023 te lezen.

Hieronder kan je enkele voorbeelden zien van illustraties door Frodo De Decker.

Wedstrijdreglement

  • De waardebonnen zijn enkel geldig in een van de deelnemende stripspeciaalzaken of webshops in Vlaanderen of Nederland die je via deze link opgesomd vindt.
  • Het volledige gewonnen bedrag is het aankoopbedrag inclusief btw en eventuele verzendkosten.
  • De factuur voor de aankoop of de bestelling wordt volledig betaald door Stripspeciaalzaak.be, rechtstreeks aan de stripspeciaalzaak/webshop. De betaling gebeurt volgens de afspraken en voorwaarden van de door de winnaar gekozen stripspeciaalzaak/webshop. In geen geval zal de winnaar bij zijn bestelling of aankoop zelf het bedrag moeten voorschieten.
  • De bestelling of aankoop van de winnaar is enkel mogelijk op naam van de door loting verkozen winnaar. De waardebon is bijgevolg niet overdraagbaar aan een andere persoon. Bij contact met een andere persoon dan de gelote winnaar, gaat Stripspeciaalzaak.be over tot een diskwalificatie en wordt een andere winnaar geloot.
  • Het leveren van de aangekochte goederen is de verantwoordelijkheid van de door de winnaar gekozen stripspeciaalzaak/webshop volgens de gangbare, eigen voorwaarden en service van de stripspeciaalzaak/webshop in kwestie. Over eventuele problemen bij levering of beschadigingen gebeurt de communicatie uitsluitend tussen de stripspeciaalzaak/webshop en de winnaar. Stripspeciaalzaak.be is bij deze transactie enkel verantwoordelijk voor het betalen van de bestelling.
  • De winnaar van de originele tekening van Frodo De Decker wordt in contact gebracht met de tekenaar om het onderwerp van zijn keuze voor een uitgewerkte tekening vast te leggen. Deze commission, inclusief verzendkosten, wordt betaald door Stripspeciaalzaak.be. Het gaat om één of meerdere personages in kleur op A3 naar keuze binnen de mogelijkheden van Frodo de Decker en de financiële afspraken tussen de tekenaar en Stripspeciaalzaak.be. Bijkomende wensen (bijvoorbeeld extra personages of een groter formaat) zijn ten laste van de winnaar.