Terug naar overzicht

WEDSTRIJD: DE TOP-10 VAN 2021, win een unieke tekening van Thomas Du Caju of een stripwaardebon van 500, 250 of 150 euro

3 januari 2022 Algemeen

De voorbije dagen hebben we de rubriek Pas verschenen aangevuld met de albums die in januari, februari en maart 2021 zijn verschenen. Vanaf nu staat dus een zo goed als compleet 2021 op de site. Tot eind vorig jaar presenteerden we een jaarlijks jaarrapport met vergelijkingen met voorgaande jaren, evoluties en tendenzen, overzichten meest publicerende uitgeverijen en diverse meer. De nieuwe website houdt echter nieuwe keuzes en consequenties in. Vandaar dat we het eindeloos tellen en berekeningen voor die rapporten niet meer uitvoeren. Bovendien leggen we liever de focus op kwaliteiten van strips in plaats van kwantiteiten. En daar kan jij ook weer over beslissen!

Win een unieke tekening van Thomas Du Caju of een stripwaardebon van 500, 250 of 150 euro

Ook dit jaar geven we weer spectaculaire prijzen weg. De hoofdprijs is een unieke tekening van Thomas Du Caju op A3-formaat in kleur, speciaal naar jouw wensen getekend. Verder is er één waardebon van 500 euro, 250 euro en 150 euro die je kan besteden in een deelnemende stripspeciaalzaak of webshop naar keuze. Hieronder kan je enkele voorbeelden zien van wat Thomas je kan bieden. Hij is de tekenaar van onder meer Betty & Dodge, Vleugels van Hoop, De Muizen van Leningrad, Little England,...

Wat moet je doen om kans te maken op zo'n prijs? Simpel, stel een top-10 samen van wat jij de beste strips van 2021 vindt. Stuur ons je top-10 naar info@stripspeciaalzaak.be, gerangschikt van nummer 1 naar 10 (niet van 10 naar 1 en niet als bijlage in een ander document). Uit alle deelnemers loten we de vier winnaars. Je vindt alle verschenen strips van 2021 terug in de rubriek Pas verschenen. Deelnemen kan tot eind februari. Zo heb je nog voldoende tijd om ongelezen strips van 2021 te lezen.

Wedstrijdreglement

  • De waardebonnen zijn enkel geldig in een van de deelnemende stripspeciaalzaken of webshops in Vlaanderen of Nederland die je via deze link opgesomd vindt.
  • Het volledige gewonnen bedrag is het aankoopbedrag inclusief btw en eventuele verzendkosten.
  • De factuur voor de aankoop of de bestelling wordt volledig betaald door Stripspeciaalzaak.be, rechtstreeks aan de stripspeciaalzaak/webshop. De betaling gebeurt volgens de afspraken en voorwaarden van de door de winnaar gekozen stripspeciaalzaak/webshop. In geen geval zal de winnaar bij zijn bestelling of aankoop zelf het bedrag moeten voorschieten.
  • De bestelling of aankoop van de winnaar is enkel mogelijk op naam van de door loting verkozen winnaar. De waardebon is bijgevolg niet overdraagbaar aan een andere persoon. Bij contact met een andere persoon dan de gelote winnaar, gaat Stripspeciaalzaak.be over tot een diskwalificatie en wordt een andere winnaar geloot.
  • Het leveren van de aangekochte goederen is de verantwoordelijkheid van de door de winnaar gekozen stripspeciaalzaak/webshop volgens de gangbare, eigen voorwaarden en service van de stripspeciaalzaak/webshop in kwestie. Over eventuele problemen bij levering of beschadigingen gebeurt de communicatie uitsluitend tussen de stripspeciaalzaak/webshop en de winnaar. Stripspeciaalzaak.be is bij deze transactie enkel verantwoordelijk voor het betalen van de bestelling.
  • De winnaar van de originele tekening van Thomas Du Caju wordt in contact gebracht met de tekenaar om het onderwerp van zijn keuze voor een uitgewerkte tekening vast te leggen. Deze commission, inclusief verzendkosten, wordt betaald door Stripspeciaalzaak.be. Het gaat om één personage in kleur op A3 naar keuze binnen de mogelijkheden van Thomas Du Caju. Bijkomende wensen (bijvoorbeeld extra personages of een groter formaat) zijn ten laste van de winnaar.
Terug naar overzicht