Twee nieuwe Natasja-artboekjes in juni 2024

9 juni 2024 Vooruitblikken

Adalem Éditions, van dezelfde uitgever als Noir Dessin Production, publiceert twee nieuwe boekjes met zeldzame en in album vaak onuitgegeven illustraties van Natasja en François Walthéry. Het zijn de delen 11 en 12 in de hardcoverreeks in een beperkte oplage van 150 exemplaren met genummerde ex libris. Ze kosten 60 euro per stuk. Alle voorgaande delen zijn uitverkocht. Vooruitbestellen kan zolang de voorraad strekt in deelnemende winkels.

Hieronder kan je de covers met previewpagina's zien en telkens eronder wat meer uitleg over de inhoud.

Natasja: Eindelijk Alleen! bundelt op 72 pagina's meer dan 150 tekeningen in potlood en inkt, zowel zwart-wit als in kleur. Van licht-erotisch tot compleet gekleed voor diverse (commerciële) doeleinden. Alleen maar Natasja, van voren, van opzij, van achteren (hum!), van dichtbij en zelden van veraf.

Natasja Nodigt U uit in Café Braham telt 80 pagina's met zo'n 180 tekeningen en foto's in het befaamde Café Braham, waar François Walthéry én Natasja thuis zijn. Het grote aanbod verzamelt ontzettend veel unieke tekeningen die Walthéry speciaal voor allerlei affiches, menukaarten, cadeautjes en zelfs muurtekeningen van het café heeft getekend.