Terug naar overzicht

Kennes in oktober

6 oktober 2021 Vooruitblik

Later deze maand verschijnen twee nieuwe albums bij kennes die we hieronder aan je voorstellen. Je vindt ze ook terug in de rubriek Te verschijnen met alle albumdetails en previewpagina's erbij.

Shelton & Felter 1

Jacques Lamontagne is niet alleen de tekenaar van de straffe historisch gesitueerde detectivereeksen De Druïden en Aspis en van de westersensatie Wild West, hij amuseert zich in zijn eentje ook met de reeks Shelton & Felter die hij zowel tekent als schrijft. Bij Kennes verschijnt het eerste deel dat ook weer een detectivereeks is in een historisch tijdperk, de jaren 1920, met een apart duo. In het Frans zijn er al drie delen verschenen tussen 2017 en 2019.

"Boston, 1924. Isaac Shelton, ooit bokser maar nu journalist, en Thomas Felter, een kleine boekhandelaar met ziektevrees, proberen samen een reeks geheimzinnige moorden op te lossen. Twee personages die je niet snel zult vergeten!"

Bolle 3

Voorlopig laatste deel van de komische jeugdreeks van Steven Dupré en Alcante naar de Canadese boekenreeks van Daniel Brouillette.

"Eind juni. Ook in Canada zit het schooljaar er bijna op. Bolle trekt met zijn klas voor enkele dagen naar de hoofdstad Ottawa. Wat een saaie culturele uitstap dreigde te worden, verandert heel snel in een angstaanjagende nachtmerrie. Tristan, Maxim en Benoit-Olivier zullen deze reis niet snel vergeten. Tenminste, als ze hem overleven..."

Terug naar overzicht