Zone 5300 132

Tekenaar(s)
diverse auteurs - Zone 5300
Scenarist(en)
diverse auteurs - Zone 5300
Uitgeverij
Zone 5300
Verschijningsdatum

"Axolotls, die schattige diertjes, wie smelt daar nou niet van? Floor de Goede in elk geval wel, en hij maakte er niet alleen een grappige strip over, getiteld Que Si, Que No, maar meteen ook onze cover met die eh... schattige diertjes.

Terug van weggeweest zijn ook Marsal Branco, het Braziliaanse talent dat met Klarinet speciaal voor ons een nieuw sf-verhaal tekende, en zijn Deense collega Ole Comoll Christensen, met het ontroerende De Richel.

Extra trots zijn we op de bijdrage van éminence grise Thé Tjong-Khing, die de illustraties maakte bij het gruwelsprookje Het Laatste Glas door Natasja van Loon.

In Zone Expo is er aandacht voor het postume werk van Diderik van Dijken, die bij leven nooit had durven zeggen dat hij graag eens in Zone 5300 had willen staan, maar zijn werk is tijdloos en uniek, en het is nooit te laat om er kennis mee te maken.

Milan Hulsing laat ons kennismaken met zijn geliefde exotische muzikale helden via woord en prachtig beeld, Jan Vriends geeft zijn De Kosmonaut weer de ruimte, Schwantz’ arme trucker Mr. Mack krijgt te maken met minder schattige diertjes, en er is ook nog iets met Chantal of Mariska — nou ja, in elk geval iets met iemand in Splinters van Eric van der Heijden.

Eigenlijk is het allemaal te veel om op te noemen, en we hebben wel iets iets te doen (het volgende nummer maken bijvoorbeeld), dus koop dit nummer gewoon en ontdek het zelf."

Reeks
Zone 5300
Deel
132
Pagina's
68
Uitvoering
Softcover
Genre(s)
stripblad
Prijs
€ 8,95