Worst Case Scenario

Tekenaar(s)
Richard Raaphorst
Scenarist(en)
Eron Sheean
Uitgeverij
Uitgeverij L
Verschijningsdatum

Een stripdebuut dat kan tellen. Tijdens de coronajaren begon de Nederlandse filmmaker en storyboardtekenaar Richard Raaphorst een strip te tekenen wat leidde tot de 144 pagina's tellende graphic novel Worst Case Scenario. De teksten werden op punt gezet door Eron Sheean.

Voor zijn strip blijft hij in het genre waarin hij met zijn filmwerk excelleerde. Hij regisseerde de kortfilms Zombi 1 en The Rocketeer en in 2013 volgde zijn eerste langspeelfilm Frankenstein's Army. Hij regisseerde ook reclamefilmpjes en tekende storyboards voor Jacky Chan. Als graphic designer werkte hij mee aan films van onder meer Paul VerhoevenTerry Gilliam, David Fincher, Stuart Gordon, Brian Yuzna en Jaume Balagueró. Zijn recente horrorkortfilm Gnomes is door Sony Pictures besteld als speelfilmversie. Worst Case Scenario was een bestaand filmproject waarvoor ook een trailer werd gemaakt, maar het vooralsnog niet tot een film schopte. Nu wel tot een afgewerkt stripverhaal.

"Een duistere graphic novel over twee kinderen die trachten te ontsnappen aan een vernietigend kwaad uit een lang begraven verleden. Zij staan tegenover een leger van de meest afschrikwekkende creaturen dat zijn weg heeft gevonden uit de vergeten bunkers van de Tweede Wereldoorlog bunkers in Nederland. Deels lijk, deels robot, honderd procent nazi."

Reeks
Worst Case Scenario
Pagina's
144
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
actie
drama
thriller
Extra
compleet verhaal
Prijs
€ 29,95