StarBarz™

Tekenaar(s)
Michiel Offerman
Scenarist(en)
Ger Apeldoorn
Uitgeverij
Uitgeverij HUM!
Verschijningsdatum

De komische Star Wars-parodie StarBarz™ kende een kortstondig bestaan in het stripblad Eppo in 2016 en 2017 met korte verhalen die de personages naar alle hoeken van het universum brengt om daar nieuwe franchises van de koffieketen StarBarz™ te proberen vestigen. Voor Uitgeverij HUM! is dit een primeur, want het is hun eerste album dat geen vertaling is. Met dit album worden alle bestaande verhalen gebundeld.

"De beste latte macchiato in de hele Melkweg... komt natuurlijk van StarBarz™! Samen met tom-tomjuf Siri en scheepshond Pookie reist salesman Al Together komeet en sterrennevel af om de beste bakkies aan deze kant van Andromeda te serveren. En wat ze dan allemaal tegenkomen... alle Senseo’s nog aan toe!"

Scenarist Ger Apeldoorn is een allround schrijver die voor Uitgeverij HUM! meehielp aan een comebackalbum van de komische westernreeks Cocco Bill, waarvoor hij zelf ook een nieuw kort verhaal schreef. Van tekenaar Michiel Offerman loopt momenteel de nieuwe reeks Luchon-Hoge in het stripmaandblad MaXiX, op scenario van Willem Ritstier.

Reeks
StarBarz™
Pagina's
48
Uitvoering
Softcover
Genre(s)
humor
sciencefiction
Extra
korte verhalen
Prijs
€ 9,95