Terug naar overzicht

Spijt!

Tekenaar(s)
Ralf van der Hoeven
Scenarist(en)
Ahmed Resh
Uitgeverij
Carry Slee
Verschijningsdatum

De Nederlandse schrijfster Carry Slee heeft intussen bijna negentig boeken voor kinderen van alle leeftijden op haar palmares. Daarin komen ook onderwerpen in voor als homoseksualiteit, pesten en scheiden en verpakt ze haar verhalen vaak als spannende drama's, hoewel ze de toon humoristisch en luchtig houdt. Ze heeft inmiddels meer dan vijf miljoen boeken verkocht en haar werk is al meermaals verfilmd (Lover of Loser, Radeloos, Timboektoe, Afblijven). Ook Spijt! bestaat als film sinds 2013. Het tienerverhaal is nu ook de eerste verstripping van haar werk.

Voor dit album bundelden tekenaar Ralf van der Hoeven (TrolTrol, 9 Tails) en scenarist Ahmad Resh (Arie de Boskanarie) de krachten. Het hoofdthema is pesten op school. Het album wordt uitgegeven door de naar de auteurs vernoemde Carry Slee.

"Jochem is het mikpunt van getreiter op school. David doet er niet aan mee, maar hij durft er niks van te zeggen. Op een ochtend krijgen de leerlingen van de rector te horen dat Jochem na een klassenavond niet is thuisgekomen. David voelt zich schuldig. Waarom heeft hij zijn mond nooit opengedaan? Samen met een vriendin wil hij Jochem zeggen dat het ze spijt. Dan vinden ze Jochems tas in het meer. Misschien is het al te laat..."

Reeks
Spijt!
Gebaseerd op
de roman van Carry Slee
Pagina's
48
Uitvoering
Softcover
Genre(s)
drama
jeugd
Extra
compleet verhaal
Prijs
€ 9,99
Terug naar overzicht