Pokémon - Het Grote Avontuur 3 (herdruk)

Tekenaar(s)
Mato
Scenarist(en)
Hidenori Kusaka
Uitgeverij
Panini
Verschijningsdatum

"De strip Pokémon - Het Grote Avontuur verschijnt nu voor het eerst in het Nederlands! Deze spannende verhalen geven een eigenwijze, frisse kijk op de bijzondere wereld van Pokémon. Dit stripverhaal is gebaseerd op de Pokémon-games en begint bij het allereerste begin: een jonge hoofdrolspeler, Red, gaat eropuit in een wereld die wordt bevolkt door wonderlijke wezens, Pokémon. 

Dit derde boek van Pokémon - Het Grote Avontuur  kent hoogtepunt na hoogtepunt! De strijd tegen Team Rocket in Saffron City! Een treffen met Mewtwo! Het duel met Giovanni in de verlaten Gym van Viridian City! En uiteindelijk: de finale van de Pokémon Liga op het Indigo Plateau! Je beleeft het allemaal mee met Red, zijn rivaal (of beste vriend?) Blue, de eigenzinnige Trainer Green — en al hun bijzondere Pokémon!

Pokémon - Het Grote Avontuur is een feest voor iedereen. Of je nu een oude fan bent die graag herinneringen ophaalt aan dierbare Game Boy-games, of een jonge fan die zich voor het eerst verdiept in de oorsprong van Pokémon, of als je gewoon graag een spannende avonturenstrip leest: de verhalen van Red, Pikachu en al hun vrienden stellen je niet teleur."

Reeks
Pokémon
Deel
3
Pagina's
232
Uitvoering
Softcover
Genre(s)
manga
Prijs
€ 8,95