Happy Campers 2: De Ontdekking van de Haring

Tekenaar(s)
Éric Maltaite
Scenarist(en)
Veerle Swinnen
Vincent Dugomier
Uitgeverij
Silvester
Verschijningsdatum

Van deze gagreeks zullen vijf delen verschijnen. Tekenaar Éric Maltaite is de zoon van Will (Baard en Kale) die zelf de stripreeks Stomp (over de slechterik uit Baard en Kale) heeft getekend. Zijn spionagereeks 421 verscheen de voorbije jaren in drie integrales.

"Met Happy Campers dompel je je onder in de natuur, voel je hoe je tent bij het kleinste zuchtje wind de lucht in vliegt en proef je de spanning in de lucht na de eerste borrel... Happy Campers is het stille genieten, maar vooral de luide bulderlach!

Of ze nu fan zijn van het onverslijtbare tweepersoonstentje, van de caravan met alles erop en eraan, van de quasi onbestuurbare touringcar, niets kan het enthousiasme temperen van deze moderne nomaden, zelfs niet de zeer twijfelachtige gemeenschappelijke toiletten. Ze staan te popelen om te chillen bij het zwembad en 's avonds een dansje te maken met buitenlandse campinggasten (en wie weet wat daaruit voortkomt).

Als je voeten bij de eerste zonnestraal naar slippers verlangen, als een blaffende hond als muziek in de oren klinkt, als genieten voor jou rijmt met caravan of als jij je overal thuis voelt, zolang de zon er maar schijnt: ga dan mee op reis met de Happy Campers en haal de zomer in huis!"

Reeks
Happy Campers
Deel
2
Pagina's
48
Uitvoering
Softcover
Genre(s)
humor
Extra
deel 2 van vijfdelige gagreeks
Prijs
€ 9,95