Furioso 1: Garalt Is Terug

Tekenaar(s)
Laval NG
Scenarist(en)
Philippe Pelaez
Uitgeverij
Dark Dragon Books
Verschijningsdatum

Deel 1 en 2 van het complete tweeluik wordt tegelijk uitgebracht. Furioso komt uit de stal van Drakoo, het uitgeverslabel van Christophe Arleston. Scenarist Philippe Pelaez is een al jarenlang opkomende scenarist wiens werk door Dark Dragon Books, Saga Uitgaven, Silvester en Microbe wordt vertaald. Tekenaar Laval NG tekende een cyclus van Het Land van Langvergeten.

"Geïnspireerd door het gedicht van Ariosto: Orlando Furioso (1516), is dit het verhaal van Roland die tot waanzin werd gedreven door een onmogelijke liefde en door zijn grootste vijand, Garalt, die terugkeerde uit de dood.

Garalt is teruggekeerd uit de dood, opgewekt door zijn geliefde, de fee Alcyna. Hij werd ooit beschouwd als de beste ridder ter wereld. Maar hij werd gedood door Roland, de neef van de koning. Garalt wordt geholpen door Sybil, een jonge ruiter die zich in zijn dienst stelt. Samen proberen ze Bradamante terug te vinden want zij schonk Garalt ooit een zoon. Maar hij zal eerst langs Morgane moeten komen die jaloers is op de liefde die haar zus Alcyna voor de ridder heeft. En langs Roland die tot waanzin is gedreven door zijn gedwarsboomde liefde."

Reeks
Furioso
Deel
1
Pagina's
48
Uitvoering
Softcover
Genre(s)
fantasy
Extra
deel 1 van tweeluik
Prijs
€ 10,95