De Verloren Verhalen van Lemuria - Citadel 3: Alpha

Tekenaar(s)
Karly Engracia
Scenarist(en)
Sytse S. Algera
Uitgeverij
ComicWatch
Verschijningsdatum

Laatste deel van de spin-off van Sytse S. Algera's vrij succesvolle fantasy- en sf-reeks Lemuria. Citadel is getekend door Karly Engracia. Rusland treedt op als een aartsvijand die een nieuwe energiebron voor zichzelf wil houden, terwijl de wereld snakt naar energiebronnen. De dikkere hardcoveruitvoering bevat een dossier.

"Een verborgen grottenstelsel onder het gebergte van de Himalaya. Een bergbeklimmer die duizenden glimmende schijfjes vindt. Honderden grotten die onbekende transportmiddelen, wapens en een geheimzinnige bron van oneindige energie herbergen. Geen enkele wereldleider wil deze nieuwe mogelijkheden missen. Spionnen worden op pad gestuurd en elitetroepen maken zich klaar om zich deze geheimen toe te eigenen. Alles in naam van de vrede voor een prijs die betaald wordt in bloed. Sommige grotten bevatten geheimen die beter verborgen hadden kunnen blijven. Gevaren die niet alleen onze maatschappij bedreigen, maar mogelijk zelfs het voortbestaan van de gehele mensheid. 

In dit afsluitende deel van de Citadel-trilogie komt alles samen. Goed/kwaad, verleden/heden en... de toekomst. Zal de wereld gebruik kunnen maken van deze nieuwe energiebron voor de mensheid?"

Reeks
De Verloren Verhalen van Lemuria - Citadel
Deel
3
Pagina's
48 (softcover) • 64 (hardcover)
Uitvoering
Softcover en hardcover
Genre(s)
actie
avontuur
drama
fantasy
sciencefiction
Extra
laatste deel
Prijs
softcover
€ 11,25
hardcover met dossier
€ 24,95