De Kracht van Atlantis 1-2 - voordeelpakket

1. De Vlucht van de Coleopter - 2. De Confrontatie

Tekenaar(s)
Bruno Marchand
Scenarist(en)
Bruno Marchand
Uitgeverij
Silvester
Verschijningsdatum

Silvester gaf van Bruno Marchand al de eerste drie delen uit van Een Paar Stappen naar het Licht. Nu belooft de uitgeverij om de ontbrekende delen 4 en 5 aanstaande zomer uit te brengen. Eerst komt Marchands complete tweeluik De Kracht van Atlantis uit dat een hommage wil zijn aan de wereld van de luchtvaart. Het tweeluik is ook beschikbaar als voordelig pakket.

Over deel 1, De Vlucht van de Coleopter: "1887, een meteoriet stort neer op aarde. 1944, een Duitse wetenschappelijke missie gaat op zoek naar buitenaardse brokstukken. Op hetzelfde moment neemt James Montfort, een jonge piloot van de Vrije Fransen, dienst bij de RAF om te vechten voor de geallieerden. Het is het begin van een avontuur dat de wereld in een ongeziene crisis zal storten."

Over deel 2, De Confrontatie: "De hele wereld is in de ban van de gekaapte militaire vliegtuigen, het symbolische machtsvertoon van een onbekende organisatie. Ondertussen zoekt Jonas Montfort naar een manier om de plannen van professor Steiner te dwarsbomen. Maar hoe houd je een man tegen die zelfs de menselijke wil controleert?"

Reeks
De Kracht van Atlantis
Deel
1-2
Pagina's
48
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
drama
geschiedenis
luchtvaart
Extra
compleet tweeluik met A3-kunstdruk
Prijs
€ 34,95