Cluster Collector Pack - Roma Victor

Imperium - Ad Victoriam 1-2

Tekenaar(s)
Régis Penet
Jacky Clech
Scenarist(en)
Laurent-Frédéric Bollée
Céka
Uitgeverij
Dark Dragon Books
Verschijningsdatum

Dit pakket biedt de historische stripverhalen Imperium en het tweeluik Ad Victoriam aan. Ze spelen zich beide af in het oude Rome.

Imperium, door Régis Penet + Laurent-Frédéric Bollée: "Griekenland, 85 voor Christus. Nadat hij de legers van de beroemde koning Mithridates VI heeft verslagen, eist de Romeinse consul Sulla iets bijzonders: diens persoonlijke arts Narcès. Als schepper van de gifgeneeskunde, zou die de basis hebben gelegd voor Mithridates’ bijzondere weerstand. Sulla weet best welke persoonlijk prijs voor die kracht betaald moet worden. De Romeinse generaal heeft echter een zware terugreis naar Rome voor de boeg, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Want hoe zal Rome reageren als een van de grootste veroveraars uit haar geschiedenis weer thuiskomt?"

Ad Victoriam deel 1 en 2, door Jacky Clech + Céka: "Elk jaar komen mensen van ver om de Grote Spelen bij te wonen in Gisacum, een Gallo- Romeins heiligdom. Hoogtepunt van het spektakel zijn de paardenrace waarin de vier rivaliserende facties van de stad het tegen elkaar opnemen in een gevecht dat even spectaculair als genadeloos is! Dit jaar is het evenement belangrijker dan ooit want de grote kampioen Severus strijdt om zijn tiende overwinning op rij en de rivaliserende facties zijn bereid om alles te doen om nog een publieke vernedering te vermijden. Maar zij hebben Erakas, een pas aangekomen Sarmatische slaaf... Want hebben de Sarmaten niet de reputatie de beste ruiters ter wereld te zijn?"

Reeks
Cluster Collector Pack - Roma Victor
Pagina's
96 (Imperium) • 56 (Ad Victoriam)
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
drama
geschiedenis
Extra
complete verhalen
Prijs
pakket met sleeve
€ 69,95