Terug naar overzicht

Cluster Collector Pack - Guillaume Sorel

Bluebells Wood - Macbeth, Koning van Schotland 1-2

Tekenaar(s)
Guillaume Sorel
Scenarist(en)
Guillaume Sorel
Thomas Day
Uitgeverij
Dark Dragon Books
Verschijningsdatum

Dit pakket met strips van Guillaume Sorel bevat het one-shot Bluebells Wood en het door Thomas Day geschreven tweeluik Macbeth, Koning van Schotland.

Bluebells Wood: "Sinds de verdwijning van zijn vrouw woont William teruggetrokken in zijn huis, gelegen tussen een mistige kust en een bos dat eruitziet als een sprookje. Niet in staat zichzelf te herpakken, leidt hij een eenzaam en smakeloos bestaan. Wel slaagt hij erin om zijn schilderkunst weer op te pakken. Zijn enige bezoek van buitenaf zijn Victor, een vriend en agent, en Rosalie, zijn jonge model. Op een dag ontmoet hij een wezen dat even mooi is als woest: een zeemeermin. Sterker nog: Voor haar koestert hij tegenstrijdige gevoelens. Maar is ze wel echt? Of is dit gewoon een illusie die de geest van zijn vermiste vrouw probeert te vervangen?"

Macbeth, Koning van Schotland: "Een uitbundige stripvertelling van Shakespeares mythe uit het elfde-eeuwse Schotland. Macbeth en Banquo, twee dappere krijgers, keren terug naar hun bolwerk na een lange strijd en ontmoeten drie heksen in de storm. Hun profetie is duidelijk: de eerste zal koning worden, terwijl de tweede zijn nakomelingen koning zal zien worden. Het vervolg is bekend: moord, drama en verraad zullen een van Shakespeares bekendste verhalen vormen..."

Reeks
Cluster Collector Pack - Guillaume Sorel
Pagina's
96 (Bluebells Wood) • 56 (Macbeth)
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
drama
fantasy
geschiedenis
Extra
complete verhalen
Prijs
pakket met sleeve
€ 71,95
Terug naar overzicht