Cluster Collector Pack - Defensie

Centaures: 1. Crisis - 2. Oorlogskreet - Bij de Marine: 1. Fort van de Zeeën - 2. Missie Resco

Tekenaar(s)
Eric Loutte
Luc Brahy
Scenarist(en)
Emmanuel Herzet
Thierry Lamy
Uitgeverij
Dark Dragon Books
Verschijningsdatum

"Maak van dichtbij de spannende missies mee die aan de marine en de luchtmacht worden toevertrouwd: militaire interventies in conflictgebieden, ondersteuning van de lokale bevolking, evacueren van eigen onderdanen en acties om de vrede te bewaren in samenwerking met andere landen en legeronderdelen."

Centaures deel 1-2 (Eric Loutte + Emmanuel Herzet): "Onverwacht vindt een staatsgreep plaats op de Amandinen, een kleine eilandengroep ten zuiden van het eiland Réunion. Frankrijk stuurt direct het vliegdekschip Charles De Gaulle naar het gebied om de vele Franse onderdanen te evacueren. De opstandelingen zijn echter beter georganiseerd dan verwacht en hebben zich bovendien verzekerd van onvermoede militaire steun.Wat zijn ze van plan? Waarom wordt de Franse legermacht zo brutaal aangevallen? De gevechtsvliegers Gecko’ en TNT krijgen niet veel tijd om over al die vragen na te denken. Zij zullen eerst deze hel moeten zien te overleven."

Bij de Marine deel 1-2 (Luc Brahy + Thierry Lamy): "Sergeant Manon Leclerc is een getalenteerd fotografe die als fotojournaliste werkt voor de Franse marine. Door haar eigenwijze karakter en haar geestdrift komt ze regelmatig in gevaarlijke situaties terecht, waardoor ze in conflict komt met haar meerderen. Achter haar gedrag gaat echter een pijnlijke herinnering schuil."

Reeks
Cluster Collector Pack - Defensie
Pagina's
48
Uitvoering
Softcover
Genre(s)
actie
avontuur
drama
luchtvaart
thriller
Extra
complete tweeluiken
Prijs
pakket met sleeve
€ 39,95