Catamount 3: De Gerechtigheid van de Kraaien

Tekenaar(s)
Benjamin Blasco-Martinez
Scenarist(en)
Benjamin Blasco-Martinez
Gaet's
Uitgeverij
Microbe
Verschijningsdatum

Eindelijk het vervolg op het eerste tweeluik van de westernreeks Catamount. Intussen is tekenaar Benjamin Blasco-Martinez er merkbaar zienderogen op vooruit gegaan. Catamount is een rauwe western met veel bloedvergieten, vuurgevechten en een doorlopend wraakverhaal.

Even opfrissen wat er in de vorige delen gebeurde: "Catamount is gebroken door de brutale moord op zijn zus en schoonbroer, maar krijgt geen tijd om even op adem te komen. De machtige, gewetenloze zakenman Berton, die dit macabere schouwspel in scène heeft gezet, beschuldigt hem de doder van het bloedbad te zijn. Met een prijs op zijn hoofd heeft Catamount geen andere keuze dan te vluchten en zijn wraak voor te bereiden."

In deel 3 is Catamount verdwenen. Pad de trapper en kapitein Clark zitten hem achterna. Het leidt hen in het midden van de winter naar het gebied van de Crow-indianen, waar ze stuiten op het verrotte karkas van Catamounts paard. Ze denken dat hij zelf ook dood is, terwijl hij op het punt staat een levende legende te worden!

Reeks
Catamount
Deel
3
Gebaseerd op
de roman van Albert Bonneau
Pagina's
64
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
western
Extra
compleet verhaal
Prijs
€ 19,95