Batman: White Knight special: Von Freeze

Tekenaar(s)
Klaus Janson
Scenarist(en)
Sean Murphy
Uitgeverij
Dark Dragon Books
Verschijningsdatum

Dark Dragon Books is al de uitgever van de fantastische Batman-minireeksen White Knight en Curse of the White Knight, allebei van tekenaar en scenarist Sean Murphy. Nu verschijnt de door Murphy voor Klaus Janson geschreven White Knight-special Von Freeze, een Batman-one-shot waarin Azrael een schokkend geheim uit de nalatenschap van de familie Wayne blootlegt. Daarmee wil hij zijn nieuwe werkgever The Joker helpen in zijn vermetele plan om Gotham City de afgrond in te storten.

"Op de avond van de geboorte van Bruce Wayne moet Victor Fries het leven redden van Martha Wayne en de man die ooit Batman wordt. Intussen leidt Victor zijn goede vriend en toekomstige vader Thomas af met het verbijsterende verhaal over zijn eigen vaderfiguren: de één een nazi en de ander een Jood. Het is een verhaal over bange dagen, een onmogelijke keuze en de belofte van een kind..."

Het 56 pagina's tellende Von Freeze zal ook te koop zijn als premium pack met het derde en laatste deel van de trilogie Curse of the White Knight met een exclusief illustratiealbum erbij.

Reeks
Batman: White Knight special: Von Freeze
Pagina's
56
Uitvoering
Softcover
Genre(s)
actie
comic
detective
superheld
Extra
compleet verhaal
Prijs
€ 9,95