Agatha Christie 7-8-9 (collector pack)

7. Hercule Poirot: De Zaak Styles - 8. En Toen Waren Er Nog Maar... - 9. Hercule Poirot: Moord op de Golflinks

Tekenaar(s)
Romuald Gleyse
Callixte
Alberto Zanon
Scenarist(en)
Jean-François Vivier
Pascal Davoz
Frédéric Brrémaud
Uitgeverij
Dark Dragon Books
Verschijningsdatum

Drie softcoveralbums met verstrippingen van detectiveverhalen door de beroemde schrijfster Agatha Christie.

Hercule Poirot: De Zaak Styles, door Romuald Gleyse + Jean-François Vivier: "In 1917 wordt kapitein Hastings, gewond geraakt in de oorlog, gerepatrieerd naar Engeland. Daar komt hij op krachten in Styles Court, in het ouderlijk huis van zijn vriend John Cavendish. De stemming is somber want Johns moeder Emily is hertrouwd met de onvriendelijke Alfred Inglethorp, die jonger is dan zij. Wanneer Emily op een nacht vergiftigd wordt, is een vriend van kapitein Hastings gelukkig in de buurt. Het is een voormalige Belgische politieagent met een krulsnorretje, klein van stuk maar gezegend met een groot speurderstalent. Zal Hercule Poirot erin slagen de waarheid te achterhalen en de schuldigen aan te wijzen?"

En Toen Waren Er Nog Maar..., door Callixte + Pascal Davoz: "Acht gasten op een eiland, samen met een paar bedienden. Niemand kent iemand. Een grappig rijmpje, dat over de dood van tien soldaten gaat... De storm nadert, de spanning is op zijn hoogtepunt. Wat kan deze vreemde ontmoeting teweegbrengen? En wanneer komen de gastheren, meneer en mevrouw O’Nyme?"

Hercule Poirot: Moord op de Golflinks, door Alberto Zanon + Frédéric Brrémaud: "In Frankrijk aan de oever van het Kanaal is een misdaad begaan. Een merkwaardig toeval dat Poirot de dag ervoor een brief heeft gekregen van de overledene, die hem een ​​delicaat onderzoek wilde toevertrouwen. Meer is er niet nodig voor Hercule Poirot, en zijn vriend, kapitein Hastings, om het heft in eigen hand te nemen om te ontdekken wat deze moord verbergt. Maar inspecteur Giraud, van de Franse politie, is niet bereid samen te werken met Poirot. Een nieuw onderzoek voor Hercule Poirot, die in het hart van een buitengewoon complot zal duiken."

Reeks
Agatha Christie
Deel
7-8-9
Gebaseerd op
de romans van Agatha Christie
Pagina's
64 (deel 7 en 9) • 80 (deel 8)
Uitvoering
Softcover
Genre(s)
detective
Extra
complete verhalen
Prijs
pakket met sleeve
€ 34,95