4 Dolle Avonturen van Robbe en Bas

Tekenaar(s)
Falzar
Scenarist(en)
David Evrard
Uitgeverij
Averbode
Verschijningsdatum

Na eerder uitgegeven albums op een kleiner vierkant formaat bij Kennes geeft Averbode een nieuw album uit van de jongen en zijn hond.

"Robbe en zijn hond Bas zijn de beste vrienden. Dankzij deze vier gebundelde strips worden ze ook beste maatjes met jouw leesgierige kapoen. De strips zijn ideaal voor jonge lezers van 6-9 jaar.

Strip 1: De Tien Werken van Bas (AVI-E3): Bas slooft zich uit voor het feest van de buurt. Maar doet hij dat niet te veel?

Strip 2: Oma Mimi, Waar Ben je? (AVI-M4): Oma Mimi is bij Robbe op bezoek. Als ze naar huis gaat vergeet ze haar muts. Robbe en Bas snellen haar achterna. Maar... waar is oma Mimi nu?

Strip 3: Op berenjacht (AVI-M4): Robbe en Bas gaan met papa en mama een weekje naar de bergen. Ze spelen het ene spel na het andere. Maar ze moeten oppassen dat ze mama en papa geen schrik aanjagen!

Strip 4: Plif Plaf Ploef (AVI-M4): Bas ruikt het al: het is lente! Wat heerlijk om naar buiten te gaan! Oom Cactus heeft een idee om te doen. Maar wat dat is, blijft voor Bas een verrassing..."

Reeks
4 Dolle Avonturen van Robbe en Bas
Pagina's
48
Uitvoering
Hardcover
Genre(s)
humor
jeugd
Extra
korte verhalen
Prijs
€ 12,95