Expo Lang zullen ze leven: 45 jaar de Kiekeboes

juni 2022

"Al 45 jaar lang bedenkt Merho spannende en grappige avonturen voor de Kiekeboes. Om dat jubileum te vieren nodigt de bekendste stripfamilie van Vlaanderen je graag uit voor een dorpsfeest in de Kiekeboesstraat in Wenduine.

Wandel deze zomer door de leukste zomerexpo aan de Vlaamse kust en ontdek het huis van de Kiekeboes, lees de laatste nieuwtjes op de redactie van Top Roddel, maak het bureau van inspecteur Sapperdeboere proper, wandel in de tuin van nonkel Vital of deel een strandcabine met Fanny.

Ter gelegenheid van 45 jaar de Kiekeboes werd naast de expo ook een ontdekkingsroute In het spoor van de Kiekeboes ontwikkeld. Hier kan je spannende fragmenten beleven uit het stripalbum Alle Eendjes dat zich in De Haan afspeelde. Bekende stemmen begeleiden je op de route met leuke weetjes of anekdotes.

De expo Lang zullen ze leven: 45 jaar de Kiekeboes loopt van 1 juli tot 28 augustus en is dagelijks open van 10 tot 13 uur en van 14 tot 17 uur. 

De ontdekkingsroute is verkrijgbaar in de toeristische infokantoren. Ook het stripalbum Alle Eendjes is daar verkrijgbaar (6,95 euro).

Plaats: Wielingencentrum, Graaf Jansdijk 18, 8420 Wenduine

Surf ook naar www.visitdehaan.be

Check ook onze fotoreportage met een impressie van de expo.

de Kiekeboes