Doewandeling de Kiekeboes in Het Leen (Eeklo)

februari 2023

Wat?

Zoektocht voor iedereen vanaf 7 jaar, de wandeling is een goeie 5 km.Je maakt er onderweg kennis met de vele personages van de populaire stripreeks, heel wat domeintips én je wordt uitgenodigd om enkele leuke zaken te doen. Zelfs mensen die de reeks minder goed kennen, kunnen perfect deelnemen.   

Het verhaal?

Nonkel Vital is sinds kort tewerkgesteld in het arboretum van Het Leen. Een droomjob voor onze ‘natuurman’. Op de dag dat hij Charlotte wil opleiden, moeten ze samen vaststellen dat een drietal van de meest waardevolle Cameliastruiken werden gestolen. Omdat inspecteur Sapperdeboere op het eerste gezicht weinig gemotiveerd lijkt, maakt Charlotte Marcel warm om de zaak te onderzoeken. Een Franse camionette op het domein boezemt hem echter veel schrik in, daar hij onmiddellijk de link maakt met Dédé. Buur Leon Van Der Neffe gedraagt zich bizar de laatste tijd.

Hij aast op een goedbetaalde opportuniteit en heeft contact met een zekere Mister V. Dat is toch wat zijn kinderen Froefroe én Joeksel, maar ook Nopel lijken opgevangen te hebben. Maar ook Alanis en Fanny leiden hun eigen onderzoek. Het is hoogtijd dat u hen allen helpt om de zaak op te lossen en de mini-zin/slogan te noteren die we zoeken. Er zijn mooie prijzen te winnen. Lees ook de weetjes van Nonkel Vital waarbij u heel wat verneemt over de geschiedenis van dit domein en het rijke hedendaagse natuuraanbod.

Hoe deelnemen?

Download het deelnameformulier hier en druk het af. Je kan het formulier ook gratis afhalen aan in het bosinfocentrum. Dat is op maandag gesloten. Vergeet niet om een balpen mee te nemen. De wandeling start in de buurt van het bosinfocentrum. Aan het einde van de wandeling vul je je antwoord in alsook je persoonsgegevens. Knip het wedstrijdformulier uit de folder en post het in de brievenbus aan het Bosinfocentrum.

Data wedstrijd?

Van 18 februari 2023 tot 6 december 2023

Prijs?

Gratis, inschrijven is niet nodig

Win?

  • Hoofdprijs: een verblijf voor vier personen in Hotel Soll Cress in Sint-Idesbald + consumptiebon 100 euro.
  • Verdere prijzen: 3 x 10 de Kiekeboes-abums

Adres?

Gentsesteenweg 80, 9900 Eeklo

Het Leen