WEDSTRIJD
MIJN VRIEND SPIDER-MAN

Mijn Vriend Spider-ManDe Nederlandse stripjournalist Michael Minneboo is een grote fan van Spider-Man en daar schreef hij een boek over dat dezer dagen bij Uitgeverij SubQ verschijnt.
Dit boek is een onderzoek naar wat het betekent om fan te zijn. Naast zijn persoonlijke verslag gaat Minneboo in gesprek met filosoof Ad Verbrugge, rouwdeskundige Daan Westerink, mediawetenschapper Dan Hassler-Forest, fancultuurexpert Linda Duits en stripmaker Steven de Rie. Aan bod komen kwesties als: Hoe word je een fan? Waarom hebben we in Nederland geen superhelden? Welke levenslessen kunnen we leren van de Spider-Man-verhalen en hoe bieden ze troost? En waarom moest Spider-Man scheiden?
Mijn Vriend Spider-Man biedt een persoonlijke en luchtige kijk in de wereld van de fan en een blik achter de schermen bij uitgeverij Marvel. De biografie van Peter Parker en een overzicht van de beste Spider-Man-verhalen ontbreken uiteraard niet.

Van Uitgeverij SubQ mogen we vijf exemplaren weggeven. Het volstaat om een antwoord door te sturen op onderstaande vraag om kans te maken op een exemplaar.

Comiclegende Stan Lee is een van de twee bedenkers van Spider-Man. Welke tekenaar stond mee aan de basis van de stripreeks?

Stuur je antwoord vóór 7 juli naar info@stripspeciaalzaak.be.
Vergeet je thuisadres niet te vermelden in je mail!

Eén deelname per mailadres.
Valsspelers met meerdere mailadressen herkennen we wel degelijk en worden gediskwalificeerd.